Service en Kwaliteit

Service en kwaliteit

Excelleren in individuele service en klantgericht denken

Betrokkenheid. Klantfocus. Ervaring.
Bij Mparts staat service hoog in het vaandel. Er wordt veel waarde gehecht aan het nakomen van afspraken, want afspraak is afspraak. Toonaangevende techniek en het te allen tijde bieden van ondersteuning en service zijn punten waarop Mparts zich onderscheidt in de markt, een aanpak die uniek is. Het team van goed opgeleide mensen heeft veel kennis en ruime praktijkervaring. Mparts heeft een eigen werkplaats waar (preventief) onderhoud plaatsvindt, ook wordt er vaak gebruik gemaakt van de zeer professionele mogelijkheden bij de leveranciers. Tevens kan gebruik worden gemaakt van bruikleenapparatuur en/of service/reparatie op locatie. 

Gedegen kennis & ervaring
Mparts levert al decennia lang ervaring en kwaliteit op zeer hoog niveau. Door gebruikmaking van nauwkeurig geselecteerde  leveranciers  kunnen wij een constante en hoge kwaliteit garanderen.

Betrouwbaar
Ondanks onze grote voorraad, hebben wij voor veel producten een “second source”. Dit betekent voor u dat wij u bijna altijd op korte termijn kunnen leveren, volgens onze en uw hoge kwaliteitseisen. Daarnaast doen wij wat wij beloven…

Afroeporders
Een belangrijke service van Mparts is dat wij onze klanten de beste prijs en levertijd bieden. Om u de beste prijs te kunnen bieden, kunt u o.a. bij ons kosteloos een afroeporder plaatsen. U geniet dan van de hoogste korting en betaalt de producten pas nadat u een deel heeft afgeroepen. U kunt uitgaan van een garandeerde prijs. Uw garantie:  voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Totaalleverancier
Mparts heeft haar productportfolio geheel afgestemd op de industrie. Hierbij hebben wij een ruime selectie van leveranciers die ons hoogwaardige en innovatieve producten leveren.

Keurmerken
Mparts levert uitsluitend kwaliteitsproducten. Een aantal producten zijn gecertificeerd, mocht u meer willen weten, klik dan op deze link.