Halder normdelen

Erwin Halder KGErwin Halder KG is een internationale organisatie die zijn oorsprong vindt in Zuid-Duitsland. Met ruim 80 jaar ervaring is Halder de ideale partner voor de industrie en handel. Met een totaal assortiment van meer dan 8.000 producten is Halder een competente partner die veel waarde hecht aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Mparts is al jarenlang dé Nederlandse vertegenwoordiging van het Halder assortiment. Mparts is erkend distributeur en levert producten in de volgende productgroepen:

Of het nu om standaard delen, speciale oplossingen of kwaliteitsgereedschappen voor industriële en ambachtelijke toepassingen gaat, Halder is uw competente partner. Wat geldt voor de veelvoud aan producten en onze kwaliteitseisen, geldt ook voor onze individuele klantenservice: flexibiliteit, hoge precisie en een zeer uitgebreide en state-of-the-art productiefaciliteit zijn o.a. de succesfactoren die Halder in een complexe en dynamische markt de voorsprong geven.

De norm, machine- en bediendelen worden standaard ingezet in een ontwerp of constructie. Producten van Halder zijn in vele seriematig vervaardigde producten terug te vinden. Het bijzondere van normdelen is dat de componenten in vorm, afmeting en tolerantie zijn vastgelegd.

Halder normering

In de afgelopen decennia is de Halder Norm grotendeels overgenomen in de Europese normering. Duidelijk is dat een producent als Halder hier niet alleen zijn inventiviteit, maar ook een hoge reproduceerbare kwaliteit aan toevoegt. Tevens biedt Halder de mogelijkheid de producten te fabriceren uit andere materialen dan de standaard, bijvoorbeeld RVS of kunststof. Naast het standaard ontwerp kunnen componenten ook op klantenspecificatie geproduceerd worden. Aan het programma van deze normdelen worden jaarlijks nieuwe elementen toegevoegd, wat een wereldmarktleider behoort te doen.

Halder opspansystemen

Met het modulaire systeem van opspannen is het niet anders. Halder koppelt een extreme flexibiliteit aan een hoge mate van nauwkeurigheid en stijfheid. Als basis kennen wij de opspanplaat, uitgevoerd met T-gleuven of draadgaten. De pallets worden ingezet wanneer er meerdere opspanningen in een bewerkingsmachine gewisseld dienen te worden. Voor bijna elk type verspaningsmachine biedt Halder pallets, kubussen of haakse opspanplaten.
Het snel en nauwkeurig opspannen op verschillende machines is vandaag de dag niet meer weg te denken bij productiebedrijven. Halder heeft daarvoor dan ook verschillende nulpunt opspansystemen in zijn programma.

Interesse in de Halder producten

Een breed assortiment met producten wordt op onze website gepresenteerd. Wilt u persoonlijk advies of staat uw product er niet tussen? Wij adviseren en begeleiden u graag bij de keuze van de juiste Halder producten. Neem vrijblijvend contact  met ons op via 0252 - 433 733 of stuur direct een email naar sales@mparts.nl.