Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Terugblik Mparts op de ESEF 2018

Apr 5 2018 Mirsa Koopmanschap
Terugblik Mparts op de ESEF 2018

Terugblik Mparts op de ESEF 2018

Van 20 tot en met 23 maart heeft Mparts weer deelgenomen aan de ESEF in de jaarbeurs te Utrecht. Ook dit jaar stonden wij met een enthousiast team van professionals klaar om bestaande zakenrelaties en nieuwe contacten te mogen verwelkomen.

Door de grote belangstelling, vele aanvragen en complimenten over ons assortiment, samenstelling van ons technische team, de nieuwe website en stand kunnen we terugkijken op weer een succesvolle editie van de ESEF.

Een echte ‘eyecatcher’ op onze stand was toch wel de in hoogte verstelbare tafel voorzien van Bansbach actuatoren alsmede het tafelblad/glazen luik die met behulp van een Bansbach Easymotion hydraulische hoogteverstelling ook individueel verstelbaar is. Verder werden er demo’s getoond van o.a. een industriële pers van Mäder, het ruime assortiment gasveren en het zogenaamde clinchen/drukvoegen door middel van clinch machines.

Graag bedanken we iedereen die een bezoek heeft gebracht aan onze stand! De eerste offertes zijn zelfs al gemaakt en er staan al afspraken gepland. Mochten we ook uw interesse hebben gewekt tijdens de beurs of bent u niet in de gelegenheid geweest om ons te bezoeken en wilt u met ons in contact komen, laat het ons dan weten. Stuur een korte mail naar sales@mparts.nl en wij nemen graag contact met u op!

Category: Algemeen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief