Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Nieuwsbrief februari 2018

Feb 9 2018 Alex van der Sluis
Nieuwsbrief februari 2018

Volgende week gaat onze nieuwe website ‘live’. Met deze website zijn wij helemaal klaar voor de toekomst. De nieuwe website, volledig in lijn met onze moderne huisstijl, biedt toegang tot de online shop met maar liefst 30.000 mechanische componenten. Producten uiteenlopend van afstandhouders, arreteerbouten en scharnieren tot een omvangrijk assortiment gasveren en actuatoren.


Onze nieuwe website heeft vele nieuwe functionaliteiten waardoor hij nog toegankelijker is, informatie nog beter getoond wordt en producten nog makkelijker gevonden en besteld kunnen worden.


Enkele vernieuwingen op onze website zijn:

  • Responsive: de website is compleet responsive waardoor de website altijd goed leesbaar is op alle apparaten, van telefoon tot computer;
  • 24-7 bestellen: door in te loggen met je persoonlijke gegevens, kan er onder eigen condities 24-7 besteld worden;
  • Zoeken: de uitgebreide zoekfunctie biedt de mogelijkheid om nog sneller de juiste producten te vinden;
  • Browsen: door het toepassen van een zeer uitgebreid menu en productencarrousel is het nog eenvoudiger om snel een overzicht te krijgen van ons complete assortiment;
  • Productfilters: met filters op productniveau kan snel op materiaal of maat gezocht worden;
  • Markten: bekijk onze kennis en ervaringen in de belangrijkste sectoren;
  • CAD bestanden: het is voor de meeste producten mogelijk om een 2D/3D bestand te downloaden;
  • Samples: ook kan voor alle producten een sample aangevraagd worden.

Responsive website

Responsive website

De nieuwe website is compleet responsive. Hierdoor is hij zeer gebruiksvriendelijk en altijd goed leesbaar op alle apparaten.

Het is zowel op een telefoon, tablet, laptop of computer eenvoudig om informatie op te zoeken, te lezen en producten te bestellen.


24/7 bestellen24/7 bestellen

Door je aan te melden via onze website is het mogelijk om met eigen condities en kortingen producten te bestellen. Na aanmelding zetten wij jouw account klaar en krijg je van ons een bericht met de gegevens om in te loggen.

Wanneer je inlogt zie je direct jouw prijzen. Hierdoor ben je minder afhankelijk van onze openingstijden, kan je 24 uur per dag, 7 dagen in de week eenvoudiger en sneller bestellen.


ZoekfunctieZoekfunctie

De compleet vernieuwde zoekfunctie maakt het mogelijk om onder andere op naam, artikelnummer en leveranciersnummer te zoeken. De zoekfunctie laat alle groepen en producten zien die gerelateerd zijn aan jouw zoekopdracht.

Bij elk product wordt een afbeelding getoond om het zoeken nog duidelijker te maken.


Zeer uitgebreid menu en productencarrouselZeer uitgebreid menu en productencarrousel

Met een zeer uitgebreid assortiment is het belangrijk dat je snel kan zien hoe ons assortiment is opgebouwd en welke producten wij in ons assortiment hebben.

Met onze nieuwe menustructuur krijg je met één klik een compleet overzicht en met de productcarrousel op de homepage kan je ook de verschillende productgroepen bekijken.Filters op productniveauFilters op productniveau

Door het gebruik van de filters is het mogelijk om binnen een categorie, productgroep of master snel op kleur, materiaal of maat te filteren.

Hierdoor kan je binnen een paar klikken het product opzoeken dat nodig is voor jouw toepassing.


Category: Algemeen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief