Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Nieuwsbrief mei 2018

May 15 2018 Mirsa Koopmanschap
Nieuwsbrief mei 2018

Mparts in RTL programma Doe Maar Duurzaam

Op maandag 23 april was het programma “Doe Maar Duurzaam” van RTL bij ons op locatie voor het opnemen van een item over duurzame oplossingen in de Industrie en Techniek. In het item van 3 minuten komen onze collega’s Stefan van der Beek, Pam Nieuwland en Sharon Slootweg aan het woord over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het onderwerp duurzaam ondernemen. In het item laat Mparts op diverse manieren zien hoe wij een bijdrage leveren aan duurzaam ondernemen. Lees meer >


Klantspecifieke gasverenGasveer klantspecifiek

Mparts levert klantspecifieke gasveren van het merk Bansbach die onder andere toegepast worden in de machine- en apparatenbouw, meubel industrie en medische, transport en maritieme sector. Het assortiment bevat gasdrukveren, blokkeerbare gasveren, gastrekveren en dempers. Mparts onderscheidt zich door voor iedere klant een klantspecifieke gasveer te leveren. 

Het grootste voordeel van het gebruik van klantspecifieke gasveren is dat wij een gasveer leveren die de werking van uw toepassing optimaliseert. U hoeft dus niet uw toepassing om de gasveer heen te bouwen. Wij bepalen exact de juiste gasveer voor uw toepassing. Lees meer >


Girlsday Girlsday

Dit jaar heeft ook Mparts haar deuren geopend en voor de eerste keer meegedaan met Girlsday. Girlsday heeft als doel om meisjes in hun beroepskeuze ook na te laten denken over een technisch beroep en dit dus mee te nemen in hun overweging. 

Een groep meisjes van het Teylingen college Leeuwenhorst zijn op bezoek geweest, om kennis te maken met Mparts. Onder begeleiding van Hanna Hesselman en Sharon Slootweg, onze technische adviseurs, werden de meisjes na een korte introductie in twee groepen rondgeleid door het bedrijf. Daarna had Mparts twee escaperooms klaargezet om op een speelse en interactieve manier de meisjes kennis te laten maken met de producten van Mparts. 
Lees meer >


Online bestellen


Mini gasverenMini-gasveren

Ook voor de kleinste toepassingen heeft Mparts een mooi assortiment mini gasveren die passen in bijna elke applicatie. De kleine maten 3/8 mm, 3/10 mm en 4/12 mm zijn ideaal voor toepassingen met beperkte ruimte.

De benodigde ruimte voor de zuigerstang is slechts 3 of 4 mm en de cilinderdiameter is beschikbaar in 8, 10 of 12 mm. 
Wij leveren onze kleinste gasveren natuurlijk precies volgens uw wensen en eisen. Slag, totale lengte, kracht en bevestigingsdelen kunnen worden aangepast aan uw toepassing. Daarnaast zijn alle maten ook beschikbaar met demping. Lees meer >


Gasveer configurator

Wist u dat...

Mparts voor iedere toepassing de juiste gasveer kan configureren? Om u van het juiste advies te kunnen voorzien hebben wij natuurlijk wel de juiste en volledige informatie nodig om de gasveer te berekenen. U kunt naast direct contact met ons op te nemen ook gebruik maken van onze pagina (aanvragen van gasveren). Op deze pagina is alle informatie aanwezig die wij nodig hebben om een gasveer te kunnen bepalen. Daarnaast staat er ook een online formulier of een PDF die u kunt downloaden, invullen en terugsturen. Onze gasveerspecialisten denken graag met u mee om de beste oplossing te kiezen. Lees Meer >


RVS assortimentMparts breidt scharnierenpakket uit met RVS

Onlangs heeft Mparts haar pakket scharnieren, sloten, sluitingen, mechanische spanners uitgebreid met een nieuwe RVS-lijn. Deze nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing in de voedingsmiddelen- industrie, de maritieme wereld, de infrastructurele sector en de transportsector. Evenals het oorspronkelijke pakket, wordt ook dit nieuwe gamma onder het private label van Mparts op de markt gebracht.

Vanaf heden zijn de nieuwe RVS-producten leverbaar. Ook zijn deze al online te bekijken via de website van Mparts. Een interessante nieuwkomer in het bovengenoemde pakket is een RVS-sluiting met aantrekkende werking. 
Lees meer >


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief