Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Nieuwsbrief april 2018

Apr 13 2018 Mirsa Koopmanschap
Nieuwsbrief april 2018

CAD files Halder productenCAD files Halder

Mparts biedt u sinds kort de mogelijkheid om van meer dan 12.000 Halder artikelen een 2D/3D STEP bestand te downloaden.

Volg onderstaande stappen om snel en eenvoudig het gewenste bestand te downloaden.

1. Kies het gewenste artikel in 
onze webshop
2. Ga naar de kolom 2D/3D CAD in de tabel
3. Hier kunt u het STEP bestand direct downloaden


Voordelen klantaccountWij zijn 1 maand live

Het is nog maar een maand geleden sinds wij onze geheel vernieuwde website hebben gelanceerd, maar we kunnen nu al spreken van een groot succes. De vele positieve reacties, de aangevraagde offertes en binnenstromende orders maken dat Mparts een mooie stap heeft gemaakt om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Eén van de vele voordelen van de nieuwe website is u een eigen account kunt aanmaken. Hiermee profiteert u van o.a. klantspecifieke kortingen en lagere order- en verzendkosten. Heeft u zich nog niet geregistreerd? 
Klik dan op onderstaande link om uw klantaccount aan te maken.


ESEF groot succesSucces ESEF

Van 20 tot en met 23 maart heeft Mparts weer deelgenomen aan de ESEF in de jaarbeurs te Utrecht. Ook dit jaar stonden wij met een enthousiast team van professionals klaar om bestaande zakenrelaties en nieuwe contacten te mogen verwelkomen.

Door de grote belangstelling, vele aanvragen en complimenten over ons assortiment, samenstelling van ons technische team, de nieuwe website en stand kunnen we terugkijken op weer een succesvolle editie van de ESEF.

Lees Meer >>


GirlsdayGirlsday

Mparts heeft er dit jaar op 12 april aanstaande voor gekozen om ons open te stellen voor Girlsday, een project van VHTO (VHTO zet zich in om de participatie van meisjes en vrouwen in bèta, techniek en ICT te vergroten). Op ‘Girlsday’ worden jongens en in het bijzonder meisjes van scholen uit het basis onderwijs en voortgezet onderwijs uitgenodigd om kennis te komen maken met het vak ‘Techniek’. Onze technische dames Hanna Hesselman en Sharon Slootweg vertellen door middel van een inspirende lezing tijdens deze dag hoe zij het ervaren om te werken en carrière te maken in de techniek. Doormiddel van korte ‘hands on’-introducties zoeken ze tijdens deze dag naar jong talent in de leeftijd van 10-15 jaar. Wordt jong talent gespot, dan worden betrokkenen persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan het Mparts-programma voor ‘Jong talent’.


Machine onderdelen

Mechanische componenten voor de machine- en apparatenbouw

Met een assortiment van ruim 30.000 producten wordt een groot deel van ons assortiment veelal toegepast in de machine- en apparatenbouw. Denk aan bijvoorbeeld gasveren, bediendelen, actuators, aandrijvingen etc. voor o.a. machines voor de voedingsmiddelenindustrie, medische apparatuur en de automotive sector.
 
Mparts levert niet alleen de industriële componenten voor uw toepassing/machine maar speelt tevens een grote rol in het geven van advies, het meedenken naar oplossingen en de installatie van de componenten. Dit maakt Mparts tot een dynamische, proactieve partner waarbij optimale samenwerking centraal staat.
 
Voor meer informatie klik hier of stuur een mail naar sales@mparts.nl.

Category: Algemeen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief