Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Mparts, uw partner voor mechanische oplossingen

Jun 12 2018 Mirsa Koopmanschap
Mparts, uw partner voor mechanische oplossingen

Alles onder één dak 

Mparts is uw partner voor alle soorten mechanische oplossingen. Als specialist met ruim 30.000 technische producten in het assortiment leveren wij mechanische componenten aan onder andere de machine- en apparatenbouw. Met een team van (technisch) specialisten helpen wij u met het oplossen van uw uitdagingen.

Download onze flyer 

Betrouwbaar. Dynamisch. Professioneel

Wij zijn gespecialiseerd in advies, levering én installatie van technologisch hoogwaardige industriële componenten en oplossingen. Vanaf het eerste idee tot aan de nazorg worden onze producten en diensten dagelijks op alle niveaus ingezet. Bovendien is de kwaliteit van de geboden oplossingen uitstekend en zijn de mogelijkheden bijzonder uitgebreid.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit staan bij ons altijd voorop en het team van goed opgeleide en gemotiveerde mensen heeft veel kennis en ruime praktijkervaring. Bovendien denken wij altijd met de klant mee over oplossingen voor zowel de korte als lange termijn. Dit alles maakt ons tot een dynamische, proactieve partner waar optimale samenwerking centraal staat.

Zie hieronder een overzicht van ons ruime assortiment

Uw probleem, onze uitdaging

Door mee te denken op het gebied van mechanische oplossingen in de breedste zin van het woord kunnen wij onze klanten een cruciale voorsprong geven. Er is er maar één leading en dat is de opdrachtgever!

Er bestaat steeds meer behoefte aan gedetailleerde vakkennis en goede service. Voor ons een belangrijke reden dat wij nauw samenwerken met ingenieurs op ontwerpafdelingen van toeleveranciers. Als een van hen met een innovatie komt, streven wij ernaar deze zo snel mogelijk kenbaar te maken bij zijn klanten. Op die manier valt hier voor hen een noemenswaardig concurrentievoordeel mee te behalen. Kort samengevat: gezamenlijk duurzaam innoveren, ofwel keteninnovatie is volgens ons dé sleutel tot succes.


Betrokkenheid. Klantfocus. Ervaring

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Er wordt veel waarde gehecht aan het nakomen van afspraken, want afspraak is afspraak. Toonaangevende techniek en het te allen tijde bieden van ondersteuning en service zijn punten waarop wij ons onderscheiden in de markt, een aanpak die uniek is. Het team van goed opgeleide mensen heeft veel kennis en ruime praktijkervaring. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats waar (preventief) onderhoud plaatsvindt, ook wordt er vaak gebruik gemaakt van de zeer professionele mogelijkheden bij de leveranciers. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van bruikleenapparatuur en/of service/reparatie op locatie.


Waarom Mparts

  • Al decennia lang succesvol
  • (Technisch) advies op maat
  • Sterk in maatwerk
  • Breed assortiment met ruim 30.000 artikelen
  • Kwaliteit
  • Gerenommeerde leveranciers uit heel Europa
  • Voorraadhoudend

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gewoon contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief