Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Mparts in RTL 7 en RTL Z programma Doe Maar Duurzaam

May 3 2018 Mirsa Koopmanschap
Mparts in RTL 7 en RTL Z programma Doe Maar Duurzaam

Mparts in RTL programma Doe Maar Duurzaam

Op maandag 23 april was het programma “Doe Maar Duurzaam” van RTL bij ons op locatie voor het opnemen van een item over duurzame oplossingen in de Industrie en Techniek. In het item van 3 minuten komen onze collega’s Stefan van der Beek, Pam Nieuwland en Sharon Slootweg aan het woord over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het onderwerp duurzaam ondernemen. In het item laat Mparts op diverse manieren zien hoe wij een bijdrage leveren aan duurzaam ondernemen.

Het programma Doe Maar Duurzaam

Doe Maar Duurzaam is een televisieprogramma op RTL waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen binnen het programma de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren. Bedrijven die Mparts al voorgingen zijn onder andere Strukton en Spadel, waar Doe Maar Duurzaam naar de bron van het Spa Water ging.

In iedere aflevering wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Met de afleveringen wil Doe Maar Duurzaam een totaalplaatje creëren over alles wat betrekking heeft op Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Mparts en duurzaamheid

Al jaren is Mparts op diverse fronten actief op het gebied van duurzaamheid. Mparts was dan ook blij verrast dat het in april benaderd werd met de vraag om deel te nemen aan het programma.

Stefan van der Beek over duurzaamheid: “Doordat onze leveranciers continu met innovaties komen, kunnen wij deze weer bij onze klanten aandragen, waardoor ze er een noemenswaardig concurrentievoordeel mee kunnen behalen. Kort samengevat: gezamenlijk duurzaam innoveren, ofwel keteninnovatie is volgens ons dé sleutel tot succes.”

Een voorbeeld hiervan is de recente ontwikkeling van de Ranpak FillPak SL machine voor onder andere duurzame wereldwijd opererende e-commerce bedrijven. De machine voegt gerecycled papier toe aan de verpakkingsdozen, zo kunnen dozen snel, effectief en doelgericht worden gevuld.

Het 100% greenline-papier minimaliseert de impact op het milieu en vervangt bijvoorbeeld plastic verpakkingsmateriaal. Mparts heeft voor deze toepassing een ergonomische, betrouwbare en veilige hoogteverstelling ontwikkeld en levert een complete plug & play subassembly aan, waarbij onder andere een blokkeerbare gasveer geïntegreerd is.

Onze uitzending van Doe Maar Duurzaam wordt uitgezonden op zondag 13 mei om 13:00 op RTL 7 en om 17:00 op RTL Z.

Category: Algemeen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief