Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Mparts breidt pakket uit met RVS-lijn

May 4 2018 Mirsa Koopmanschap
Mparts breidt pakket uit met RVS-lijn

Mparts breidt pakket uit met RVS-lijn

Onlangs heeft Mparts haar pakket scharnieren, sloten, sluitingen, mechanische spanners uitgebreid met een nieuwe RVS-lijn. Deze nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie, de maritieme wereld, de infrastructurele sector en de transportsector. Evenals het oorspronkelijke pakket, wordt ook dit nieuwe gamma onder het private label van Mparts op de markt gebracht.

Vanaf heden zijn de nieuwe RVS-producten leverbaar. Ook zijn deze al online te bekijken via de website van Mparts. Een interessante nieuwkomer in het bovengenoemde pakket is een RVS-sluiting met aantrekkende werking.

Sloten & Sluitingen

Opliggende scharnieren

Het complete sluitingen- en slotenprogramma van Mparts bestaat uit kwartslag- en hevelsluitingen. De eerstgenoemde modellen worden veel toegepast in de machinebouwwereld, voor de deuren van besturingskasten. Verder wordt dit type sluiting ook gebruikt voor gereedschaps-kisten op vrachtwagens en bij openbare afvalbakken. Het laatstgenoemde type sluiting, de hevelsluiting, is speciaal bedoeld voor elektriciteitskasten (ofwel PETS-kasten, verdeelinrichtingen en 19-inch kasten).

Binnenliggende scharnieren

Afhankelijk van de uiteindelijke toepassing kunnen deze sluitingen geleverd worden in diverse materialen, al dan niet voorzien van een coating- of chroomlaag. Ook kan dit type sluiting op verzoek worden uitgevoerd met een stangsysteem, een snelmontagesysteem of een sluitlip. Evenals de sluitingen uit het programma zijn ook de diverse modellen scharnieren uit het pakket beschikbaar in uiteenlopende materialen (lees: nylon, Zamak, kunststof, staal, RVS, messing en/of deels koper). De modellen in messing of koper kunnen worden gelast, indien nodig. Klantspecifieke aanpassingen aan de hevelsluitingen zijn op aanvraag mogelijk bij grotere aantallen.

Overslagsluitingen

Zwenkgrepen

Category: Algemeen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief