Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left

Bekijk Mparts in RTL programma 'Doe Maar Duurzaam'

May 17 2018 Mirsa Koopmanschap
Bekijk Mparts in RTL programma 'Doe Maar Duurzaam'

Bekijk Mparts in RTL 7 programma 'Doe Maar Duurzaam'

Na een leuke en intensieve draaidag op 23 april jl.,waarbij een filmploeg van RTL 7 (& RTL Z) bij ons op de werkvloer aanwezig was om een item te maken voor het programma ‘Doe Maar Duurzaam’, was het zondag 13 mei dan eindelijk zover; in een 3 minuten durend item in het programma kwamen onze collega’s Stefan van der Beek, Pam Nieuwland en Sharon Slootweg aan het woord over diverse onderwerpen die gerelateerd zijn aan het onderwerp duurzaam ondernemen. In het item laat Mparts op diverse manieren zien hoe het een bijdrage levert aan duurzaam ondernemen. 

Ranpak demoIn het fragment is onder andere te zien hoe Mparts duurzaamheid toepast in een recent ontwikkelde machine van Ranpak. Deze FillPak SL machine voegt gerecycled papier toe aan de verpakkingsdozen. Zo kunnen dozen snel, effectief en doelgericht worden gevuld. Mparts heeft voor deze toepassing een ergonomische, betrouwbare en veilige hoogteverstelling ontwikkeld en levert een complete plug & play subassembly aan, waarbij onder andere een blokkeerbare gasveer geïntegreerd is.

Wilt u graag zien hoe Mparts het proces van verduurzaming vormgeeft op het gebied van hoogwaardige mechanische industriële componenten en oplossingen? Bekijk het item in onderstaande video of ga naar ons YouTube kanaal

Wij horen graag wat u ervan vindt!

Category: Algemeen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief