Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Advies nodig? Bel: 0252 433733 - Bereikbaar tussen 08:30 - 17:00

Swipe to the left
Aug 17 2018 Mirsa Koopmanschap

Nieuwsbrief augustus 2018

In de nieuwsbrief van augustus o.a. aandacht voor de uitbreiding van het assortiment snelspanners, nieuwe online documentatie, RVS actuatoren, kogelpotten, RVS gasveren en het bijpassende brede assortiment RVS bevestigingsdelen die wij leveren. 

Jul 13 2018 Mirsa Koopmanschap

Nieuwsbrief juli 2018

In de nieuwsbrief van juli o.a. aandacht voor de introductie van onzichtbare sluitingen en scharnieren van Flowproducts binnen ons assortiment, clinchen, hoge precisie kogelgeleidingen en het assortiment gastrekveren die wij leveren.

Jul 9 2018 Remco Verhaar

Verborgen sluitingen en scharnieren

De onzichtbare sluitingen en scharnieren zijn uitermate geschikt voor machines en apparaten. Door gebruik te maken van de verborgen paneelsluitingen en scharnieren ziet u aan de buitenkant geen greep, sluiting of scharnier zitten. Ideaal voor een nette luxe en strakke afwerking.

Jul 6 2018 Mirsa Koopmanschap

8 redenen voor het gebruik van een Full-HD endoscoop

Endoscopie is uitermate geschikt om snel betrouwbare informatie te verkrijgen van een te inspecteren object. Want zonder een object te openen of demonteren kan al vrij snel een goed beeld gecreëerd worden. Denk bijvoorbeeld aan de inspectie van vliegtuig-, scheeps- en automotoren, versnellingsbakken, pomphuizen, warmtewisselaars, spouwmuren, kluizen, etc.

Jun 19 2018 Mirsa Koopmanschap

Nieuwsbrief juni 2018

In de nieuwsbrief van juni o.a. aandacht voor gasveren met dynamische demping, een titanium versie van de insteekstift, het assortiment verende drukstukken en afstandsstukken en aandacht voor de kwaliteit van de gasveren die wij leveren.

Jun 12 2018 Mirsa Koopmanschap

Mparts, uw partner voor mechanische oplossingen

Mparts is uw partner voor alle soorten mechanische oplossingen. Als specialist met ruim 30.000 technische producten in het assortiment leveren wij mechanische componenten aan onder andere de machine- en apparatenbouw. Met een team van (technisch) specialisten helpen wij u met het oplossen van uw uitdagingen.

Jun 5 2018 Mirsa Koopmanschap

Oplossingen voor een glazen vloerluik

Het toepassen van dak- en vloerluiken wordt in woningen steeds populairder. Vroeger was een vloerluik gewoon functioneel. Het vloerluik was voor een kelder, kruipgat of zolder en moest veilig te openen zijn wanneer dat nodig was.

May 17 2018 Mirsa Koopmanschap

Bekijk Mparts in RTL programma 'Doe Maar Duurzaam'

Na een leuke en intensieve draaidag op 23 april jl.,waarbij een filmploeg van RTL 7 bij ons op de werkvloer aanwezig was om een item te maken voor het programma ‘Doe Maar Duurzaam’, was het zondag 13 mei dan eindelijk zover; 

May 15 2018 Mirsa Koopmanschap

Nieuwsbrief mei 2018

In de nieuwsbrief van mei o.a. aandacht voor onze bijdrage in het programma 'Doe Maar Duurzaam' van RTL 7, de voordelen van klantspecifieke gasveren, het assortiment mini-gasveren, uitbreiding van het RVS assortiment en aandacht voor de online gasveer configurator.

May 4 2018 Mirsa Koopmanschap

Mparts breidt pakket uit met RVS-lijn

Onlangs heeft Mparts haar pakket scharnieren, sloten, sluitingen, mechanische spanners uitgebreid met een nieuwe RVS-lijn. Deze nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie, de maritieme wereld, de infrastructurele sector en de transportsector. Evenals het oorspronkelijke pakket, wordt ook dit nieuwe gamma onder het private label van Mparts op de markt gebracht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief